Cégünkről

Üdvözöljük cégünknél, a Medcare Ltd. elektronikus nagykerekedésnél!


A Medcare Ltd. olyan egészségügyi és étrend-kiegészítő termékek forgalmazását tűzte ki céljául, amelyek hosszú távú megoldást kínálnak az immunrendszer erősítésére és különböző egészségügyi problémák kezelésére.

A cég 2013-ban alakult Nagy-Britanniában. Magyar tulajdonos alapította, ezért a cég kiemelten fontos küldetésévé vált, hogy termékeit Magyarországon is forgalmazhassa. A cég magyarországi leányvállalatának termékei az AHCC (immunerősítés), a Hemomed (aranyér problémák), a Bullblood (potenica gondok) és a Redline (potencia problémák) első ízben mutatkoznak be a magyar egészségügyi piacon. Az OÉTI (Országos Élelmezési- és Táplálkozástudományi Intézet) által regisztrált egészségügyi termékeket cégünk nem csak, hogy forgalmazásra szán, hanem maximális hitet vetett a közvetítésükbe.

A cég fő tevékenységi köre a patikák, bioboltok gyors kiszolgálása. Termékeinket nagykereskedelmi szinten kizárólag mi forgalmazzuk, minden termékünk kizárólagos liszenszével mi rendelkezünk. Cégünk koncepciója, hogy a nagykereskedelmi, forgalmazói láncok elhagyásával termékenként 12-18%-kal alacsonyabb beszerzési árat biztosítson partnereinek, így a megtakarítást a viszonteladók javára fordítja.

Cégünk folyamatos raktárkészlet tar a gyors kiszolgálás érdekében. Így 24 óra alatt ki tudja szolgálni partnereit. Minden terméket marketinggel támogatunk. Munkatársainkkal hatékonyan, gyorsan meg tudják oldani az esetleges problémákat, kéréseket.

Partnereink között szerepelnek Magyarországon tevékenykedő orvosok, akik ajánlják betegeiknek termékeinket, így a velünk együtt dolgozó Patikusok, Viszonteladók nincsenek magukra hagyva a termékek forgalmazásában.

Igyekszünk viszonozni a belénk vetett bizalmat, így regisztrált vásárlóinknak állandó kedvezményeket, évente többszöri ajándék-kedvezményt is biztosítunk, így megéri figyelni hírleveleinket, regisztrált partnerként együttműködni a Medcare Ltd.-vel!